Osvežena ponuda Polestara 2

0
26
NAS SPONZOR

Polestar je proširio ponudu svog električnog modela 2 sa tri kombinacije baterija i motora, uključujući varijantu sa prednjim pogonom. Novi standardni Polestar 2 sa jednim motorom ima bateriju od 64kWh i agregat na zadnjoj osovini.

Sistem isporučuje 224KS i 330Nm maksimalnog obrtnog momenta, a deklarisana autonomija sa jednim punjenjem je 440km. Standardna oprema početnog modela obuhvata felne od 19 inča, LED prednja i zadnja svetla, senzore za parkiranje i kameru za pogled unazad. U kabini, kupci dobijaju multimedijalni sistem sa ekranom od 11 inča, digitalnu instrument tablu od 12,3 inča i audio sistem sa osam zvučnika.

Nova srednja opcija sa dugom autonomijom i jednim motorom ima isti motor, 231KS i bateriju kapaciteta 78kWh. Sa jednim punjenjem može da se pređe 540km.

Iznad nje je Polestar 2 sa dugom autonomijom i dva agregata, koji ima najviše specifikacije. Pokreće ga ista baterija od 78kWh, ali u kombinaciji sa parom električnih motora koji zajedno isporučuju 405KS i 660Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Opcioni paket Plus donosu veliki panorama krov, audio sistem marke Harman Kardon sa 13 zvučnika i crnu boju trima na centralnoj konzoli. Kupci dobijaju i elektronski podesiva i grejana prednja sedišta i grejanje zadnje klupe, upravljača i metlica brisača. Polestar nudi i poboljšanu pumpu za grejanje, koja izvlači toplotu iz pogona i koristi je za grejanje kabine, smanjujući potrebu za zagrejavanjem do 50%.

Paket pod nazivom Pilot donosi dodatnu tehnologiju koja pomaže vozaču, uključujući unapređena Pixel LED prednja svetla, LED maglenke, adaptivni tempomat, asistenciju za vožnju unutar saobraćajne trake i upozorenje na bočni saobraćaj.

U ponudi ostaje Performance paket, koji je moguć samo za dve najskuplje varijante i donosi felne od 20 inča, podesive Ohlins amortizere, Brembo kočnice i trim sa detaljima zlatne boje.

Prethodni tekstŠangaj: Toyota bZ4X koncept
Sledeći tekstCitroen C1 Urban Ride

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here