Citroen restilizovao C3 Aircross

0
14

Popularni Citroen C3 Aircross doživeo je restilizaciju na sredini proizvodnog veka. Pored osveženog dizajna, krosover je sada udobniji i dobio je dodatnu tehnologiju.

Najviše stilskih izmena je na prednjem kraju, sa novim oblikom hromirane prednje maske i preoblikovanim LED svetlima. Citroen je saopštio da ovo stvara uverljiviju strukturu i utisak izdignutijeg poklopca motora.

Postoji više opcija za prilagođavanje vozila sa 70 mogućih kombinacija boja eksterijera i četiri opcije za spoljne plastične elemente, retrovizore i grafike svetala, kao i tri boje šina na krovu. U ponudi su i različiti dizajni felni.

Za kabinu postoje tri kombinacije ambijentalnog uređenja sa različitim kombinacijama boja i materijala. Novi C3 Aircross dobio je najnovija Citroenova sedišta kakva ima i C5 Aircross. Ona su dizajnirna s ciljem da bolje izgledaju i da budu udobnija bez kompromitovanja potpore telu. Imaju 15mm više sunđera i novu strukturu. U centralnoj konzoli ima više prostora za predmete.

Bogatije opremljene verzije imaju veći ekran zamultimediju od 9 inča sa Android Auto i Apple CarPlay standardnim tehnologijama. Moguće je dodati i bežično punjenje telefona. Vozaču pomaže serija od 12 bezbednosnih sistema koji su isti kao u dosadašnjem modelu.

U ponudi motora nema značajnih promena. Tu je PureTech benzinac sa tri cilindra u specifikacijama od 110KS i 130KS i četvorocilindrični dizelaš od 110KS. Prve isporuke očekuju se u junu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here