2021 Honda CR-V

0
86

Honda je prikazala osveženu u verziju modela CR-V. revidirani SUV stiže na tržište  krajem ove godine sa kozmetičkim i tehnološkim unapređenjima.

Najveća izmena desila se u kabini. Trim na centralnoj konzoli, panelima vrata i instrument tabli sada ima završnu obradu srebrne boje, a najviši nivo opreme EX dolazi sa površinom za bežino punjenje telefona.

Izmene na spoljašnosti nisu velike i svode se na nove felne prečnika 18 inča i tamna stakla u svim verzijama. CR-V sada ima plavi Hondin amblem i najnoviju e:HEV oznaku, što naglašava njegovu elektrifikaciju.

Iako nosi istu oznaku kao najnoviji Jazz, osveženi CR-V nije dobio inovativni e:HEV hibridni pogon. SUV je zadržao dosadašnji i-MMD sistem koji se sastoji od dvolitarskog benzinskom motora od 145KS, dva leektrična agregata i manje baterije.

Električni agregati proizvode 315Nm maksimalnog obrtnog momenta, pa automobil pri niim brzinama može da se kreće korištenjema samo električne energije ukoliko pogon nije opterećen. Honda je saopštila da modeli sa prednjim pogonom troše 6,7l goriva na 100km, a verzije sa pogonm na svim točkovima 7,2 litra na 100km, uz emisiju CO2 od 161g/km.

Honda je izvršila i određene izmene na šasiji. Ugrađeno je novo ogibljenje, za koje japanski proozvođač tvrdi da poboljšava upravljivost i udobnost. Revidiran je i električni servo, pa je manevrisanje automobilom pri nižim brzinama sada prefinjenije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here