Početna Vesti Auto Noviteti 2021 Renault Kangoo

2021 Renault Kangoo

0
12

Renault je prikazao novu generaciju kombija Kangoo, koji stiže na tržište sledeće godine sa serijom kozmetičkih i tehnoloških poboljšanja. Kangoo je sada po izgledu usklađen sa ostalim aktuelnim modelima francuskog proizvođača, pa tako na njemu prepoznajemo elemente Kadjara i Koleosa.

Kompletna kabina za sada nije prikazana, ali Renault obećava da će i ona biti potpuno nova i uređena po ugledu na putničke modele. Kao i do sada, Kangoo će biti sastavljen od delova i elemenata ostalih Renaultovih modela, pa su tu najnoviji multimedijalni sistem sa ekranom od sedam inča i manji ekran od 4,2 inča uz analogne instrumente.

Kabina će biti opremljena digitalnim retrovizorom, a Renault tvrdi da će to unaprediti vidljivost. U novom modelu kabinski deo za putnike biće fizički odvojen od teretnog, što će blokirati zadnje prozore. Renault još nije potvrdio koje će asistencije pomagati vozaču.

Najavljeno je da će kabina dobiti par novih, udobnijih i otpornijih prednjih sedišta i novi dizajn prednje konzole sa nekoliko mesta za odlaganje predmeta.

Kangoo će se i dalje prodavati u dve dužine, ali će biti nešto veći od dosadašnjeg modela. Novi kombi će u osnovnoj formi imati tovarni prostor zapremine 3,3 kubna metra, a produženi 4,2 kubna metra.

Još nema zvaničnih informacija o motorima koji će se ugrađivati u novi kombi, ali se svakako očekuje 1,5 litarska dizelska jedinica sa četiri cilindra u specifikacijama od 95KS i 115KS sa pogonom na prednjim točkovima i šestostepenim manuelnim menjačem.

Francuski proizvođač potvrdio je da će se u ponudi naći i potpuno električna verzija Kangooa, ali specifikacije još nisu objavljene.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here