Opel prikazao restilizovani Crossland

0
19

Opel je objavio prve zvanične slike restilizovanog modela Crossland, čija prodaja počinje kasnije ove godine. Automobil ima novi izgled, sa primenom novog “vizir” stila za prednju masku, kao i poboljšanu šasiju.

Rešetka ispred hladnjaka je zatamnjena i uklapa se u povijena LED svetla. Nov je i prednji branik sa otvorima za vazduh, kao i segment na zadnjem kraju, a crni deo ispod stakla je visokog sjaja. Zadnje svetlosne grupe su zatamnjene, a tu su i nove felne od 17 inča. Poput nove Mokke i Crossland je u imenu izgubio sufiks X.

Ponuda motora biće svedena na četiri opcije – dva benzinca i dva dizelaša. Benzinsku ponudu čini PSA 1,2 litarska jedinica u specifikacijama od 110KS i 130KS, a dizelsku 1,5 litarski turbo agregat od 110KS ili 120KS.

Šasija je dobila nove opruge i amortizere, a prerađen je i sistem upravljanja. Opel je saopštio da vozač sada ima bolji odziv na upravljaču i da je unapređena dinamika vozila.

U eneterijeru se nije promenilo mnogo toga, pošto su iz starog modela zadržani dizajn prednjeg panela i multimedijalni sistem. Kupci će od sada na raspolaganju imati solidan paket bezbednosne opreme. Crossland u će moći da se dobije sa sistemom za prepoznavanje pešaka, upozorenjem na čeoni sudar i kamerom za parkiranje koja pokriva ugao od 180 stepeni.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here