Opel prikazao restilizovani Crossland

0
141
NAS SPONZOR

Opel je objavio prve zvanične slike restilizovanog modela Crossland, čija prodaja počinje kasnije ove godine. Automobil ima novi izgled, sa primenom novog “vizir” stila za prednju masku, kao i poboljšanu šasiju.

Rešetka ispred hladnjaka je zatamnjena i uklapa se u povijena LED svetla. Nov je i prednji branik sa otvorima za vazduh, kao i segment na zadnjem kraju, a crni deo ispod stakla je visokog sjaja. Zadnje svetlosne grupe su zatamnjene, a tu su i nove felne od 17 inča. Poput nove Mokke i Crossland je u imenu izgubio sufiks X.

Ponuda motora biće svedena na četiri opcije – dva benzinca i dva dizelaša. Benzinsku ponudu čini PSA 1,2 litarska jedinica u specifikacijama od 110KS i 130KS, a dizelsku 1,5 litarski turbo agregat od 110KS ili 120KS.

Šasija je dobila nove opruge i amortizere, a prerađen je i sistem upravljanja. Opel je saopštio da vozač sada ima bolji odziv na upravljaču i da je unapređena dinamika vozila.

U eneterijeru se nije promenilo mnogo toga, pošto su iz starog modela zadržani dizajn prednjeg panela i multimedijalni sistem. Kupci će od sada na raspolaganju imati solidan paket bezbednosne opreme. Crossland u će moći da se dobije sa sistemom za prepoznavanje pešaka, upozorenjem na čeoni sudar i kamerom za parkiranje koja pokriva ugao od 180 stepeni.

 

Prethodni tekst2020 Jaguar XE
Sledeći tekstMercedes ukida manuelni menjač

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here