ABT Audi RS4-S

0
187
NAS SPONZOR

ABT je posvetio pažnju restilizovanom RS4 Avant, koji je impresivan već u fabričkoj formi, i od njega napravio automobil čije su performanse na nivou supermodela.

Serijski RS4 Avant proizvodi 450KS i 600Nm maksimalnog obrtnog momenta zahvaljujući 2,9 litarskom V6 motoru. Snaga se šalje preko osmostepenog automatskog menjača na sve točkove Audijevim poznatim Quattro pogonom. Deklarisano ubrzanje od 0-100km/h traje 4,1 sekundu, a maksimalna brzina elektronski je ograničena na 250km/h, dok je sa RS Dynamic paketom podignuta na 280km/h.

ABT je napravio značajne izmene na platformi ovog automobila. Zahavljujući remapiranju ECU jdinice izmenama na izduvnom sistemu, snaga je povećana na 510KS i 660Nm. Tjunerska kuća u ponudi ima i jači ABT Power S paket sa kojim snaga raste na 530KS i 690Nm.

ABT se nije fokusirao samo na motor, nego u ponudi ima i kompletan aero paket i revidirano ogibljenje sa podesivim oprugama i ABT antirol šipkama na prednjoj i zadnjoj osovini. Novi elementi za karoseriju u ogibljenje usklađeni su sa povećanjem snage i naglašavaju vizuelni utisak, pa je posmatraču odmah jasno da ovo nije obični Audi RS4.

RS4-S logo nalazi se na sedištima, a naziv modela u crvenoj boji postavljen je u donjim segmentima prednjeg i zadnjeg kraja. Uz doplatu se mogu dobiti sedišta sa školjkom od ugljeničnih vlakana i karbonska završna obrada na centralnoj konzoli i kožnom upravljaču.

 

Prethodni tekstMercedes ukida manuelni menjač
Sledeći tekstTarschi Berardo sa BMW i8 tehnologijom

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here