Renault Megane Conquest – Coupe SUV

0
509
NAS SPONZOR

Reno će početkom 2021. predstaviti novi model Megane Conquest čime pojačava svoju SUV ponudu još jednom opcijom u kompakt segmentu. Conquest je zapravo SUV sa kupe siluetom što je karoserija koja je obično tražena u premijum segmentu.

Renaultov SUV coupé atletskih linija i dinamičnog karaktera stiže na evropsko tržište opremljen naprednom tehnologijom, pokretan E-TECH hibridom i sa novom verzijom R.S. Line koja mu daje još upečatljiviji i dinamičniji dizajn.

Conquest zaokružuje Renaultovu paletu kompaktnih automobila (Mégane, Kadjar i Scénic) svoje mesto pod suncem traži na tržištu SUV-ova koje beleži rast širom sveta. Uz dva digitalna ekrana, među najvećima u klasi, vozačevo mesto je opremljeno bogatom tehnologijom koja stavlja naglasak na kvalitet i udobnost.

Novi Renault MEGANE CONQUEST pokreću novi hibridni motori koji čine jedinstvenu ponudu u segmentu. E-TECH Hibrid snage 140 KS kao i 1,3-litarski TCe 140 i TCe 160 sa 12 V mikrohibridnim pogonom. Tehnologija E-TECH hibrida, koji već pokreću Clio, Captur i Mégane, je Renaultova inovacija nastala na osnovu iskustva stečenog na električnim vozilima i bolidima Formule 1, a tokom čijeg razvoja je prijavljeno 150 patenata. Pored hibridnih motora u ponudi će biti i klasični motori sa unutrašnjim sagorevanjem 140 TCe EDC i 160 TCe EDC.

IzvorRenault
Prethodni tekstNK TEST: Mazda CX-30 G122 – „za pola broja“
Sledeći tekstSuzuki Swace stiže u Evropu
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here