Suzuki Swace stiže u Evropu

0
34

Ovo je novi Suzuki Swace, čija prodaja u Evropi počinje kasnije ove godine. Suzikijev karavan biće konkurent karavanskim modelima Škoda Octavia i Volkswagenovom Golfu Variant.

Swace je drugi model nastao iz Suzukijevog partnerstva sa Toyotom. Zasnovan je na modelu Toyota Corolla Touring Sports, ali ima restilizovanu prednju masku, preoblikovani prednji i zadnji branik, nova LED prednja svetla i suptilno restilizovanu rešetku hladnjaka. Kupci imaju izbor između sedam boja karoserije, uključujući bronzanu i tamnoplavu.

Uz izuzetak novog kožnog tapacirunga, enterijer Suzukijevog karavana potpuno je prenesen iz Corolle. Automobili dele multifunkcionalni upravljač, digitalnu instrument tablu i osmoinčni ekran multimedije sa podrškom za intergaciju Androd i iOS uređaja.

Kupci dobijaju i klima uređaj, par držača za čaše, ambijentalno osvetljenje, utičnicu od 12V u prtjažniku, a na listi dodatne opreme su grejanje upravljača i sedišta i bežično punjenje telefona.

Hibridni pogon takođe je direktno prenesen iz Corolle, a čine ga atmosferski 1,8 litarski benzinski motor sa četiri cilindra i električni agregat od 71KS. Kombinovana snaga je 120KS, a sistem je povezan sa CVT menjačem i omogućava ubrzanje od 0-100km/h za 11,1 sekundi i emisiju CO2 od samo 99g/km.

Swace ima tri režima za vožnju – Normal, Eco i Sport, kao i funkciju vožnje korištenjem samo električne energije.

U zavisnosti od nivoa trima, automobil dobija i mnogo bezbednosne opreme, uključujući asistenciju za vožnju unutar saobraćajne trake, dinamičku radarsku kontrolu tempomata, pokrivanje slepih tačaka, asistenciju za saobraćajne znakove i upozorenje na bočni saobraćaj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here