Početna Vesti Auto Noviteti Prve slike Hyundaija i30 N

Prve slike Hyundaija i30 N

0
43

Hyundai je objavio prve zvanične slike osveženog modela i30 N uoči premijere. Novi model prati stabdardni i30 i stiže u pordajne salone kasnije ove godine sa kozmetičkim izmenama i novim automatskim menjačem.

Izmene obuhvataju novi prednji i zadnji branik. revidirana prednja LED svetla i zadnje svetlosne grupe, nova dnevna svetla i velike dvostruke cevi izduvnog sistema. Restilizacija je kompletirana laganim kovanim felnama od 19 inča.

Kabina je dobila novi sportski upravljač, aluminijumske papučice i par sedišta presvučenih kožom. Poput standardnog modela, i30 N dobija i poboljšani 10,25 inčni multimedijalni sistem i novu digitanu instrument tablu.

Pogonska jedinica ostaje ista – dvolitarski benzinac sa četiri cilindra. Ne očekuje se povećanje snage u odnosu na dosadapnjih 273KS i 378Nm.

To znači da bi i ubrzanje od 0-100km/h trebalo da ostane na nivou od 6,1 sekundi, a maksimalna brzina elektronski ograničena na 250km/h. Uz ove performanse, porošnja goriva je 8,3l/100km.

Največa promena u pogonu je novi osmostepeni aotomatski menjač sa osam stepena prenosa, ali će u ponudi ostati i šestostepeni manuelni menjač u standardnom paketu.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here