Uhvaćena nova Ford Fiesta SUV

0
2534
12ford_fiesta_suv_0.jpg
NAS SPONZOR

Novi Ford B-Max nije samo mali Ford na putu ka kupcima. Fotografi su slikali izbliza drugi prototip zasnovan na modelu Fiesta, budući Ford Fiesta SUV.

 

 

Najočiglednije promene su to što je karoserija podignuta u vis, povećan razmak između točkova i razmak između osovina, nagoveštavajući mogućnost bezbedne vožnje izvan puteva. Ako pogledate pažljivo na gume, možete videti da ova robusna Fiesta vozi na Pirelli Scorpion ATR gumama koje italijanski proizvođač prodaje kao Off-road gume.

 

 

12ford_fiesta_suv_1.jpg

 

 

Točkovi su 16-inčni, ali sa zdepastim šarama na gumi što ukazuje da će ovaj prototip biti veoma sposoban da se snađe na različitim terenima. Pored toga, točkovi su takođe isturenii sa obe strane automobila, pokazujući svoje šire prednje i zadnje tragove.

 

 

12ford_fiesta_suv_2.jpg

 

 

Iako ovaj model nosi telo modela Fiesta sa petoro vrata, očekuje se da će konačni oblik biti sličan modernom izgledu kao kod modela Ford Kuga. Ugrađeni Turbo EcoBoost motori će obuhvatati benzince od 1,0 L i tri cilindra i 1,6 L sa četiri cilindra koji će imati ugrađen Start-stop sistem.

 

 

12ford_fiesta_suv_3.jpg

 

 

Razvijana pod kompanijskom strategijom One Ford, nova Fiesta SUV će se prodavati u celom svetu uključujući SAD i Daleki istok. Ovaj koncept se očekuje na svim glavnim sajmovima automobila sledeće godine.

 

 

 

Prethodni tekstNK MOTO TEST: Aprilia Sportcity One 50 2T
Sledeći tekstNovi Jaguar XE Roadster

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here