Porsche 718 i Cayman sa PDK menjačima

0
170
NAS SPONZOR

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 i Cayman GTS 4.0 sada mogu da se dobiju sa novim sedmostepenim automatskim menjačem sa dva kvačila. Nova automatska transmisija povezana se sa istim atmosferskim benzinskim motorom sa šest redno raspoređenih cilindara.

Agregat proizvodi istih 400KS i 420Nm maksimalnog obrtnog momenta, ali kraći stepeni prenosa i njihove brže izmene spuštaju ubrzanje oba modela za po pola sekunde na okruglo četiri sekunde.

Oba modela dolaze sa Sport Chrono paketom u standardnoj specifikaciji, što znači da vozač na raspolaganju ima profile Normal, Sport, Sport Plus i Individual. Najbolje performanse izvlači Sport Plus mod i tada može da se koristi kontrola brzog starta. Individualni mod omogućava vozaču da sam podesi šasiju, motor i parametre menjača.

Porsche je dodao u novu Sport Response funkciju koja omogućava maksimalno korištenje performansi na 20 sekundi bez obzira na prethodno odabrani profil.

Novi menjač dostupan je i u modelima 718 Spyder i 718 Cayman GT4, a oba dolaze standardno sa mehaničkim blokirajućim diferencijalom. Porsche je uz predstavljanje novog menjača izvršio i manje korekcije paketa opreme.

Prethodni tekst2020 Volkswagen Caddy California
Sledeći tekstMaserati predstavio MC20

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here