2020 Volkswagen Caddy California

0
83

Volkswagen je predsstavio novi kombi za kampovanje Caddy California, koji je naslednik modela Caddy Beach. Vozilo je opremljeno uobičajenim kamperskim elementima i najnovijim Volkswagenovim pogonima i tehnologijom.

Caddy California je zasnovan na istoj MQB platfromi kao nedavno predstavljeni tereni kombi Caddy i biće ponuđen sa istim motorima: jednolitarskim turbo benzincem od 115KS i dvolitarslim dizelašem od 75KS, 103KS ili 120KS.

Mini kamper spolja izgleda skoro isto kao standardni Volkswagen Caddy MPV, sa istim felnama, LED svetlima, vertikalni zadnjim svetlosnim grupama, krovnim šinama i panoramskim krovom površine 1,4 kvadratna metra kao putnički model.

Kabina je pretrpela značajne izmene. Zadnja klupa standardnog kombija zamenjena je dvometarskim sklopivim krevetom, a svi prozori, uključujući krovni, imaju zavese kako jutarnje sunce ne bi budilo putnike.

U zadnjem delu, Volkswagen je dodao mini kuhinju, a vrata prtljažnika služe kao zaštita od kiše dok se kuva. Kupci dobijaju i sklopive stolice i sto, koji se kasnije mogu smestiti u vreće ispod kreveta. Krevet se može potpuno ukloniti da bi mini kamper ponovo postao kombi.

Na kraju, tu je novi modularni sistem šatora, dizajniran specijalno za ovaj model. Šator se može povezati sa zadnjim delom vozila ili koristiti nezavisno. Volkswagen je saopštio da šator povećava prostor za boravak putnika i da nudi dovoljno mesta za četiri osobe.

Pored standardnog Caddyja, mini kamper dobija najnoviji Volkswagenov multimedijalni sistem MIB3 sa centralnim ekratnom od 10 inča. Vozilo je opremljeno i serijom bezbednosnih sistema, poput asistencije za bočni saobraćaj, nadzor saobraćaja sa zadnje strane i za vuču prikolice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here