Snimljen novi VW Golf R

0
164
NAS SPONZOR

Sledeća generacija Volkswagen Golfa R je u završnim fazama razvoja, a premijera se očekuje tokom leta. Automobil je prvi put snimljen bez kamuflaže.

Slike otkrivaju da R verzija ima skoro isti izgled kao regularni R-Line, uz dodatak par elemenata na zadnjem kraju. Izmene obuhvataju prednji branik, šire pragove i preoblikovani zadnji difuzor sa većim četvorostrukim cevima izduvnog sistema. Automobil je upadljivo niži od standardnog Golfa i ima veće diskove sa R oznakama na čeljustima.

Automobil je dobio par jedinstveno stilizovanih prednjih svetala i matriks LED tehnologijom. Zadnji kraj ima veći spojler.

Špijunski snimci enterijera otkrivaju novi sportski upravljač i par sportskih sedišta sa R oznakama, dok ostatak kabine izgleda slično standardnom Golfu. Kupci dobijaju istu desetoinčnu digitalnu instrument tablu u obliku analognih pokazivača i centralni ekran za multimediju sa istim kapacitivnim kontrolama grejanja i hlađenja.

Novi Golf R će koristiti isti motor kao Golf GTI – dvolitarski benzinski četvorocilindraš sa oznakom EA228, ali će sigurno imati više snage. Na osnovu Volkswagenovih dokumenata koji su procureli u javnost spekuliše se o 335KS. Ni ostali tehnički detalji nisu potvrđeni.

Prethodni tekstSuzuki predstavio novi SUV Across
Sledeći tekst2020 Audi e-tron

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here