BBR paket za Mazdu MX-5

0
99

Britanski specijalisti BBR predstavili su novi tjuning paket za treću generaciju Mazde MX-5 pod imenom Super 225, a kompanija navodi da je broj iz naziva broj konjskih snaga.

Cena samih novih komponenti je 3.495 funti, a sa ugradnjom u sedištu kompanije u Brekliju raste na 4.495 funti. Paket Super 225 kompatibilan je sa svim verzijama MX-5 treće genracije sa dvolitarskim motorom, a snaga agregata povećana je za 70KS i 49Nm, na 225KS i 236Nm maksimalnog obrtnog momenta.

BBR je, umesto ugradnje turba, primenio tradicionalnu tehnike ugradnje nove usisine grane i izduvnog sistema, novih brizgaljki i nove radne mape za ECU jedinicu. Opcioni poboljšani filter za vazduh košta dodatnih 65 funti. BBR je saopštio da se paket ugrađuje bez ikakvih modifikacija na karoseriji, što znači da se sve izmene mogu vratiti na fabričko stanje.

Vlasnici starog tjuning paketa Super 200 mogu preći na novi za 2.495 funti. manje kozmetičke izmene svode se na BBR završetke izduvnih cevi prečnika 3,5 inča, nove grafike zlatne boje i BBR pločice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here