FCA: Humanitarna prodaja automobilskih skica

0
147
NAS SPONZOR

Fiat Chrysler Automobiles /FCA/ i međunarodna organizacija Save the Children su u vreme pandemije korona virusa priredili humanitarnu prodaju skica legendarnih modela svih marki ovog proizvođača (Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Lancia, Abarth i Fiat Professional). Prihod je namenjen deci sa disabilitetom u Italiji koje trpe posledice pandemije.

FCA je ponudio ukupno 136 kopija skica modela iz ove grupacije, a među njima su električni Fiat 500, Alfa Romeo Giulia GTA, Lancia Delta Integrale, Abarth 595 i Jeep Willys.

“Dizajn nije samo u onome kako je vozilo napravljeno i šta predstavlja. To je i način prezentacije emocija. Zato je to naročito blisko deci i mladima. Za nas dizajnere, kojima je crtanje profesija, izuzetnost u stvaranju skica postaje potencijalno sredstvo komunikacije”, navodi se u saopštenju FCA.

U tekstu se dodaje da je cilj da ove skice budu podeljene sa onima koji žele da daju doprinos budućnosti dece koja sada prolaze kroz teška vremena.

Cena pojedinačne skice je 20 EUR, a prihod će biti iskorišten za kupovinu zaliha i edukativnih materijala, kao i za finansiranje obrazovanja hiljada dece u Italiji

Prethodni tekstBMW ukida 6.000 radnih mesta
Sledeći tekstNovi punjač i tehnologija za Jaguar I-Pace

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here