Dačija junska prodajna akcija – PLUS 1

0
330
NAS SPONZOR

Kupci svih novih Dačija vozila će u sklopu junske prodajne akcije „Plus 1“ kupcima nuditi posebne pogodnosti u vidu besplatne dodatne godine garancije, besplatnog dodatnog servisa, besplatne dodatne godine kasko osiguranja. Ukoliko koristite Dacia finansiranje, onda će kupcima biti plaćena i prva rata kredita/lizinga.

U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Dacia Finansiranja, ostvaruju pravo na plaćenu prvu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ima kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita od druge rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

Dacia Duster startuje sa cenom od 12590€ u verziji Essential tce 100, dok Dacia Sandero u verziji Essential 75 dolazi po fantastičnoj ceni od 8690€ .

Kao i do sada, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Dacia Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 2,99% za period otplate od 60 meseci.

Prethodni tekstRenault plan restruktuiranja u naredne tri godine
Sledeći tekstCepelin Goodyear kompanije ponovo na nebu
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here