Početna Vesti Auto Noviteti 2020 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

2020 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

0
80

Alfa Romeo je osvežio model Giulia Quadrifoglio za 2020. godinu umerenim kozmetičkim detaljima, novim trimom u kabini i novim tehnologijama koje pomažu vozaču. Prve isporuke očekuju se krajem godine.

Automobil je dobio restilizovane oznake, par LED zadnjih svetala i zatamnjene farove. Kupci mogu da odaberu i karbonsku masku umesto standardne rešetke ispred hladnjaka, karbonske retrovizore i zadnji spojler od istog materijala.

Unapređen je materijal centralne konzole, dodat je novi kožom presvučeni upravljač i ručica menjača, nove su presvlake na sedištima i poboljšan je multimedijalni sistem sa ekranom dijagonale 8,8 inča. Giulia Quadrifoglio je, poput standardnog modela, pretrpela i manje izmene u dizajnu centralne konzole, koja se sada dobila dodatni prostor za predmete.

Tehnologija koja pomaže vozaču pojačana je asistencijom za vožnju unutar saobraćajne trake, aktivnim pokrivanjem slepih tačaka, aktivnim tempomatom, asistencijom za kretanje u saobraćajnoj gužvi, prepoznavanjem znakova i inteligentnom kontrolom brzine vozila.  Ova kompaktna superlimuzina sada je na drugom nivou autonomne vožnje, što znači da vozač u određenim uslovima na auto-putu može da prepusti automobilu kontrolu upravljanja, kočenja i dodavanja gasa.

Na listi opcione opreme je Akrapovich titanijumski izduvni sistem sa ventilima koji po potrebi prigušuju zvuk motora. Dodate su i nove boje karoserije, uključujući metalik zelenu.

Na motoru nema izmena, što znači da Giulia Guadrigoglio i dalje koristi 2,9 litarski V6 benzinski motor od 510KS i 600Nm. Snaga se šalje na zadnje točkove preko osmostepenog automatskog menjača, a proces reguliše Alfin diferencijal za vektorsku raspodelu obrtnog momenta.

Performanse u ostale identične, što znači da automobil ubrzava od 0-100km/h za 3,9 sekundi i ima maksimalnu brzinu 305km/h. Zadržani su dosadašnji aktivni amortizeri, sistem za kontrplu šasije, selektor režima vožnje i aktivni prednji spliter.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here