JMS paket za Volkswagen Golf 8

0
190

Volkswagen Golf je jedan od najpopularnijih modela među kompanijama za tjuning, a svoj paket sada je predstavila firma JMS, koja se potrudila da osma generacija ovog hečbeka izgleda mnogo agresivnije nego fabrička varijanta.

Kao inspiracja poslužio je serijski GTI, pa su dodati suptilni detalji crvene boje da bi se naglasila sportska priroda automobila. Tu je i veliki prednji spojler koji produžava prednji kraj za oko 3cm, a ovaj element je dopunjen naglašenim pragovima koji ističu profil.

Na zadnjem kraju pažnju privlači novi difuzor. U kompaniji JMS kažu da će kupcima biti prodavan difuzor bez isečenih segmenata kako bi sami mogli da odrede njegov konačni izgled, u skladu sa izborom izduvnog sistema i njegovih završnih cevi.

JMS je zamenio standardne Volkswagenove felne novima od 19 inča, sa crvenim kočionim čeljustima i pneumatiicma dimenzija 225/35. Karoserija je spuštena ugradnjom KW ogibljenja.

Prodaja ovog paketa počinje u sepetembru, a u pripremi su i dodatni elementi. JMS je saopštio da već radi na modifikacijama motora i novom izduvnom sistemu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here