G-Power Hurricane RS

0
56

G-Power je posle nedavnog tjuniranja BMW-a M8 prikazao i paket za M5, a automobil je dobio ime Hurricane RS. Ova superlimuzina narandžasto-crne boje postavljena je na set Michelinovih pneumatika koji koštaju 9.545 EUR.

Cena presvlačenja karoserije je 3.800 EUR, a karbonskog poklopca motora 5.236 EUR. Standardni izduvni sistem zamenjen je titanijumskim sa karbonskim završecima prečnika 100mm, a to košta 8.449 EUR.

Najveća izmena izvršena je na 4,4 litarskom V8 motoru sa dva turba, koji je pojačan na 840KS i 1050Nm maksimalnog obrtnog momenta. Ubrzanje od 0-100km/h sada je na nivou Bugatti Veyrona, a maksimalna brzina je 350km/h.

Povećanje snage za 200KS u odnosu na fabrički M5 Competition postignuta je ugradnjom većih turbo elemenata i dodatnim izmenama hardvera is softvera. G-Power napominje da je maksimalna brzina elektronski ograničena da bi se zaštitili pneumatici i da je Hurricane verovatno sposoban da postigne i mnogo više.

Za sada nisu potvrđeni nagoveštaji da BMW planira da dodatnop ojača M5 u specijalnij verziji CS sa novim V8 turbo motorom sa dva turba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here