ABT Audi RS 4 Avant

0
25

Tjunerski specijalisti ABT predstavili su novi paket za Audi RS 4 Avant. Komplet je dobio naziv ABT Power S i sadrži ista mehanička i elektronska unapređenja kao i za RS 4-R ABT iz 2018. godine, ali sa redizajniranim aerodinamičkim elementima.

Kozmetičke izmene obuhvataju osveženi difuzor, preoblikovani prednji branik i spliter koji odgovara prednjim svetlima restilizovanog RS 4. ABT je ponudio i novi komplet aluminijumskih felni veličine 20 i 21 inč.

Kabina je dobila tretman karbonskim vlaknima, a tu je i par kožom presvučenih kadica i kožom obloženi upravljač. Kupci mogu da biraju seriju opcija, među kojima su ABT taster za pokretanje motora, karbonski ramovi sedišta, karbonski trim za centralnu konzolu.

Poput ograničene serije iz 2018. godine, osveženi karavan koristi isti 2,9 litarski V6 motor sa dva turba kao standardni RS 4, ali modifikovana verzija ima dodatnih 80KS zahvaljujući obradi ECU jedinice i sportskom izduvnom sistemu sa četiri cevi. Interkuler boljih performansi takođe je na listi opcija.

Pored 530KS, revidirani ABT RS 4 ima 690Nm maksimalnog obrtnog momenta. Rezultat je ubrzanje od 0-100km/h za tri desetinke brže od fabričkog modela – 3,8 sekundi, dok je maksimalna brzina i dalje elektronski ograničena na 280km/h.

ABT je zadržao obimnu reviziju šasije sa kraćim oprugama i amortizerima razvijenim u saradnji sa specijalistima KW Automotive. Kupci mogu da odaberu ABT amortizere podesive po visini i unapređene anti-rol šipke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here