Početna Vesti Opšte Vesti Toyota najavila GR SUPRA GT Cup

Toyota najavila GR SUPRA GT Cup

0
37

TOYOTA GAZOO Racing (TGR) objavio je raspored takmičenja za GR Supra GT Cup 2020, najpopularnije svetsko takmičenje u okviru serije “Gran Turismo SPORT” za PlayStation®4

TGR nastavlja svoje učešće u e-autosportu, kao u jednom od važnih sportskih aktivnosti u kojima je TGR prisutan. Zato je podržan GR Supra GT Cup, kako bi auto-sport i sportski automobilizam, kroz virtuelni svet trka, bili približeni i učinjeni privlačnijim za sve generacije širom sveta. GR Supra je za takmičenje u konkurenciji Gran Turismo kupilo 800.000 ljudi, koji su bili prijavljeni i za GR Supra ST Cup, dok je oko 30.000 takmičara učestvovalo. Vrhunski vozači i više od 120.000 takmičara koji su učestvovali na trkama za Gran Turismo, dali su svoje sugestije i predloge kako bi aktuelna verzija GR Supre bila još bolja.

Period održavanja April – novembar 2020.

Finale: stvarni nastup u novembru, istovremeno sa FIA GT šampionatom (potvrđeno)

Uslovi za učešće: Vlasnik GR Supra i “Gran Turismo Sport” za PS4® sa softverom u okviru Gran Turismo programa. Učesnici moraju imati najmanje šest ili više godina (U skladu sa propisima zemalja učesnica, u slučaju da se učesnik kvalifikuje online, neće moći da nastupi u finalu tj. da vozi pravi autombil).

Raspored

1. 26. april               Fuji International Speedway (Japan)
2. 17. maj Nürburgring (Nemačka)
3. 7. jun    Circuit de La Sarthe (Francuska)
4. 21. jun  WeatherTech Raceway Laguna Seca (SAD)
5. 5. jul      Autódromo José Carlos Pace (Brazil)
6. 19. jul    Tokyo Expressway: South Inner loop (Japan)
7. 16. avgust           Mount Panorama (Australija)

Finalna trka: Novembar

Detaljne informacije, uključujući i konkretne staze za svaku trku, biće objavljene uskoro na zvaničnom sajtu TOYOTA GAZOO Racing, u delu posvećenom GE Supra GT kupu.

Ujedno, ulaz za svaku trku je 15 minuta pre starta trke, u “sports modu” na “Gran Turismo SPORT”.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here