LF Auto: Popusti za kupovinu Nissan vozila u petak, 13. marta

0
130

Za one koji ne robuju praznoverju, petak, 13. mart je još jedna, ovog puta jubilarna, deseta prilika da u Nissan LF Auto centru u Beogradu iskoriste brojne pogodnosti pri kupovini novih ili dodatnom opremanju i servisiranju ranije kupljenih automobila poznate japanske marke.

LF Auto Centar nastavlja sa svojom tradicijom da nudi popuste na Nissan vozila tokom svakog petka, 13. u mesecu

“Shodno tradiciji, 13. marta će svi modeli biti ponuđeni po posebnim cenama, pa oni koji bi da izbegnu gužvu na predstojećoj sajamskoj manifestaciji BC CAR SHOW 2020 mogu da iskoriste ovu priliku kako bi u prijatnoj atmosferi dobili sve informacije i eventualno rezervisali svoje novo vozilo. Štaviše, zainteresovanima za Nissanova vozila ćemo 13. marta ponuditi više od klasične sajamske izložbe – mogućnost da probaju većinu modela, uključujući i apsolutni hit, sasvim novu generaciju kupe-krosovera Juke, koji je pre mesec dana stigao i na naše tržište”, dodaje gospodin Đelić.

Kao i ranije, u saradnji s bankama, lizing i osiguravajućim partnerima, pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja s niskim kamatnim stopama i smanjenim troškovima obrade ali i popusti za kasko osiguranje. U Nissan LF Auto centru podsećaju da će 13. marta specijalne cene važiti kako za vozila s lagera, tako i ona koja se tog dana poruče.

Brojne povoljnosti se najavljuju i one koji su već vlasnici nekog od Nissanovih modela – za servisne usluge, dodatnu opremu i originalne rezervne delove Nissan LF Auto centar će odobravati popuste i do 20 odsto u odnosu na redovne cenovnike.

Ako neko od zainteresovanih ne uspe da iskoristi pogodnosti srećnog petka – 13. marta, idejni tvorac i organizator jedinstvene promotivne prodaje vozila i usluga već sada najavljuju da je sledeća prilika 13. novembar 2020.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here