Bronzana edicija Audija RS 4 Avant

0
47

Audi je osvežo model RS 4 Avant prošle godine, a sada je predstavio “bronzanu ediciju”, koja donosi dodatnu opremu u standardnom paketu i neke kozmetičke izmene. Biće napravljeno samo 25 primeraka ove serije, a cena je 99.000 EUR.

Nove elementi eksterijera su aluminijumske felne od 20 inča bronzane boje, mat karbonski spojler na zadnjem kraju i zadnji difuzor. Boja karoserije je “vezuvska siva”, ekskluzivna za ovu ediciju.

Kabina je opremljena najnovijim Audijevim multimedijalnim sistemom sa ekranom od 10,1 inča, kao i sa unapređenom varijantom Bang & Olufsen audio sistema. Sportska kožna sedišta imaju šavove bronzane boje, kao i upravljač i ručica menjača.

2,9 litarski V6 turbo motor proizvodi istih 450KS i 600Nm maksimalnog obrtnog momeenta kao u standardnom RS4 Avant. Deklarisano ubrzanje od 0-100km/h je 4,1 sekundu, a maksimalna brzina je 250km/h. Snaga se prenosi na sve točkove preko osmostepenog automatskog menjača. RS sportski izduvni sistem takođe je dodat u standardnu opremu ovog automobila.

Isporuke bronzane edicije počinju sledećeg meseca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here