F1: Mercedes i preimenovani Toro Rosso pokazali bolide za novu sezonu

0
183

Mercedes je par dana nakon pokazivanja boja za novu sezonu, pakazao i izgled bolida, a i napravljeni su prvi kilometri. Takođe i Alpha Tauri, nekadašnja Toro Rosso ekipa, pokazala je svoj bolid za novu F1 sezonu.

Mercedes je objavio i kompletan izgled svog novog bolida, bolida koji ima za cilj da odbrani duplu titulu koju Mercedes osvaja već sedam godina u nizu. Mercedes je odradio i prve kilometre na stazi Silverston u svrhu snimanja promo materijala. Botas i Hamilton su ostali i za ovu sezonu, a oba vozača su imali prilike da probaju novi bolid na stazi.

Novo ime u F1 za ovu sezonu, Alpha Tauri ekipa, je nova samo po imenu. Radi se o prošlogodišnjoj Toro Rosso postavi, a za novu sezonu imaju novo ime. Alpha Tauri ja zapravo brend Red Bull-a kada je u pitanju garderoba, pa je tako Toro Rosso dobio novo ime, u svrhu promocije brenda. Danil Kvijat i Pjer Gasli su bili zaduženi za prezentaciju novog bolida koji je pokazan u Salcburgu u Red Bull hangaru. Prošla godine je za ekipu bila zaista dobra, a i Gasli i Kvijat su došli do podijuma.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here