2019 Toyota Corolla TREK

0
121

Toyota je predstavila verziju Corolle u karavanskoj varijanti koju je uredila u saradnji sa američkim proizvođačem bicikla TREK. Toyota je već isporučila 16 ovakvih automobila timovima iz svetskog biciklističkog takmičenja TREK-Segafredo.

U odnosu na standardni karavan, ova verzija dobila je nove felne od 17 inča, plastične zaštitnike na karoseriji, novi saćasti dizajn prednje maske, zatamnjena stakla, nove maglenke i LED prednja svetla.

Ogibljenje je podignuto za 20mm, a zaštitne ploče ugrađene su na prednjem i zadnjem kraju. Uprkos  većoj visini vozila, sve varijante imaju pogon na prednjim točkovima i u ponudi neće biti pogona na svim točkovima.

Corolla TREK u kabini je dobila nove dvobojne presvlake, redizajniranu centralnu konzolu i dekorativne elemente od drveta za pragove i prtljažnik. Kupci mogu da odaberu i sedmoinčnu digitalnu instrument tablu, multimediju sa ekranom od osam inča, adaptivni tempomat, detekciju biciklista koja funkcioniše preko dana i automatizovana vrata prtljažnika.

TREK će biti dostupan sa 1,8 litarskim ili dvolitarskim četvorocilindričnim benzinskim hibridnim pogonom. Prvi proizvodi 120KS, a drugi 180KS. Obe jednice povezane su sa CVT menjačem, a potrošnja bi trebalo da se kreće oko 5,6l/100km.

Automobil će se prodavati širom sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here