Motopassion: Peugeot premijere skutera

0
1522
Image

 

Peugeot će na predstojećem Salonu motocikala i bicikala – Motopassion, izložiti svoj prodajni program, ali i tri noviteta: E-Vivacity, Kisbee 50 i CityStar. Pored toga, kupci dodatne moto  opreme  imaju 10% popusta tokom trajanja sajma.

Iz ponude Peugeot dvotočkaša sa zapreminom motora do 50cm3 najpovoljniji model je V-CLIC sa 2,9 KS, koji će biti dostupan za samo 999 evra. Od našeg asortimana izdvajamo još VIVACITY 3 sa 4,1 KS, a njegova najniža cena iznosi 1.490 evra, zatim SPEED FIGHT 3 sa 5,2 KS čija je cena 1.990 evra i TWEET, prošlogodišnju zvezdu sajma sa 3.1 KS koja će biti dostupna za  1.590 evra.

Ljubitelji većih modela sa zapreminom motora do 125 cm3 i 15 KS, imaće priliku da kupe GEOPOLIS za 3.690 evra i SATELIS za 3.990 evra, a od noviteta, premijerno će biti prikazani KISBEE, CITYSTAR i E-VIVACITY, skuteri najnovije generacije Peugeot-a.

KISBEE je skuter namenjen korišćenju u urbanim sredinama, odlikuje ga novi redizajn, a pokreće ga agregat zapremine 50cm3, sa maksimalnom snagom od 3,7 KS. Njegova cena iznosi 1.250 evra.

Za korisnike koji žive u gradu i koji žele da uštede novac na dnevna gradska putovanja, Peugeot je proizveo CITYSTAR. Savremen, kompaktan i jednostavan za rukovanje, ima velike argumente da postane nova „zvezda" grada, a vaš može biti za 3.000 evra.

I naravno, u godinama ekoloških borbi, kada se brinemo za svoju sredinu, Peugeot ima svoje oružje, električni skuter E-VIVACITY. Praktičan i funkcionalan, kao "pogonsko gorivo" koristi dve litijum-jonske baterije. Baterije su kompletno napunjene za 5h, a punjenje 80% kapaciteta ostvaruje se za samo 3h.  Sa jednim punjenjem može preći 60 km, pri maksimalnoj brzini od 45 km/h.

Kompanija Verano Motors obezbedila je sajamski popust od 10% na svu dodatnu opremu UVEX, PEUGEOT i ABUS, a kupovinom bilo kog modela, kupac dobija na poklon naočare, kacigu ili vaučer na popust za servisne usluge prvog servisa u vrednosti od 2.000 dinara.

Ove godine, uživajte u svojoj vožnji gradom i dočekajte vrelu letnju gužvu spremni sa Peugeot dvotočkašima.

Izvor: Verano motors marketing

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here