Ducati Multistrada 1200S Pikes Peak

0
2623
Image
NAS SPONZOR

 

Predstavljena je specijalna serija Ducati Multistrade 1200 kojom se obeležava odličan rezultat Multistrada vozača na najznačajnjoj brdskoj trci na svetu – Pikes Peak-u.

U znak pobede Greg Tracy-ja na Pikes Peak brdskoj trci, Ducati je predstavio specijalnu seriju Multistrade – 1200S Pikes Peak. Specijalna serija se ističe po posebnim dodacima orijentisanim isključivo ka poboljšanju performansi i ciklistike.

Image

 

Nezaobilazna Ducati Corse boja je ono što prvo pada u oči, a zatim se može primetiti crna boja štitnika motora i fuzastera, kao i crveni detalji na točkovima. Što se performansi tiče tu je Termignoni izduv, kao i štitnik od vetra izrađen od karbonskih vlakana. Modifikovano sedište je dodatno proštepano crvenim koncem kako bi se još jednom stavio akcenat na trkačku Ducati Corse boju.

Image

 

Ne previše obiman spisak modifikacija? Istini za volju, mašine koje su korišćene na Pikes Peaku su, takođe, bile skoro standardne tako da ni specijalna edicija nije vanredno zanimljiva za one koji zanimaju brojke.

Pikes Peak serija u prodajne salone Ducatija stiže krajem proleća 2011.

Prethodni tekstKERS i DRS – objašnjenje upotrebe na F1 bolidu
Sledeći tekstWRC: Očekuje se odluka Volkswagen Motorsporta
Večni entuzijasta.