Frankfurt: Škoda Kamiq Monte Carlo

0
609
NAS SPONZOR

Mali Škodin SUV Kamiq dobio je Monte Carlo tretman, koji će premijerno biti prezentovan na Sajmu automobila u Frankfurtu. Ovaj sportski stilizovani paket dodat je kako bi se model bolje nosio sa konkurencijom poput Volkswagena T-Roc, Nissana Juke i modela Kia Stonic.

Kamaiq Monte Carlo dobio je sve elemente ovog paketa kao i ostali Monte Carlo SUV Škodini automobili. To podrazmeva najviši paket opreme i suptilne sportske datelja spolja i unutra.

LED svetla su kompletno LED, a tu je i crni okvir visokog sjaja oko prednje maske, potom crna boja na prednjem braniku, retrovizorima, krovnim nosačima i Škodinim slovima na zadnjem kraju.

Zatamnjeni bočni prozori i panoramski krov su deo standardne opreme, zadnji difuzor je visokog sjaja, a i zadnja svetla su potpuno LED. Izgled je zaokružen setom Monte Carlo felni u crnoj i srebrnoj boji veličline 17 ili 18 inča.

Kamiq Monte Carlo u kabini je dobio podesiva sportska sedišta za vozača i prednjeg saputnika. Sportski upravljač presvučen je kožom, a crveni detalji raspoređeni su po kabini. LED ambijentalno svetlo takođe je crvene boje, a ventilacioni otvori imaju hromiranu završnu obradu. Aluminijumske sportske papučice kompletiraju izgled.

Kamiq Monte Cralo moći će da se kupi sa svim postojećim motorima za ovaj model. Ta znači da su u ponudi jendolitarski turbo benzinac od 95KS ili 115KS i 1,5 litarska benzinska jedinica od 150KS. Jedini dizelski motor u ponudi je 1,6 turbo, koji proizvodi 115KS i 250Nm. Prodaja kreće krajem 2019. godine.

Prethodni tekstFrankfurt: Ferrari F8 Spider
Sledeći tekstFrankfurt: Porsche Taycan