2020 Rezvani Tank

0
122

Proizvođač karoserija iz Kalifornije Rezvani predstavio je SUV model Tank pre nekoliko godina, a sada ga je osvežio pojačavanjem snage motora na 1000KS. Poput originalnog Tanka i novi je zasnovan na aktuelnoj generaciji modela Jeep Wrangler.

Izvršene su suptilne stilske izmene i ugrađena nova šasija. Dizajneri su ublažili neke oštre linije originalnog automobila i dodali nove detalje na poklopcu motora i prednjim blatobranima. Prednja i zadnja svetla su redizajnirana.

Značajnije izmene izvršene su ispod poklopca motora. Modifikovani Tank koristi V8 agregat sa kompresorom iz modela Dodge Challenger SRT Demon. Proizvođač tvrdi da maksimalna snaga premašuje 1000KS i da je maksimalni obrtni momenat 1180Nm.

Demonov motor iskorišten je za top verziju Tank X, koja košta 349.000 dolara. Osnovni Tank dolazi sa 6,4 litarskim V8 motorom od 500KS i po početnoj ceni od 155.000 dolara.

U ponudi je i ojačani Tank Military, koji standardno dolazi sa istim motorom kao i bazni Tank i serijom zaštitnih elemenata. Njegova početna cena je 295.000 dolara. Pored oklopnih panela i ogibljenja za off-road vožnju marke Fox Racing, Tank Military ima i zaštitu od elektromangnentog pulsnog udara u slučaju da loši momci poseduju najsavremenije naoružanje. Tu su u pneumatici po vojnoj specifikaciji, koji mogu da se koriste u vožnji i kada su probušeni, kamera za noćni pregled okoline i povećani branici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here