Toyota Corolla i C-HR tokom jula sa 0% kamate

0
297
HyperFocal: 0

Tokom jula meseca kupci Corolla i CH-R modela će biti u mogućnosti da finansiraju svoju kupovinu sa 0% kamate u periodu od 36 meseci i to u iznosu od 7.000€ ukoliko su se odlučili za Corolla model, odnosno 10.000€ ukoliko je odluka pala na C-HR.

Toyota izdvaja ponudu za Corollu Sedan 1.6 Luna, čija je akcijska cena samo 17.490 EUR (redovna je 19.990 EUR). Kupac za učešće izdvaja 10.490 EUR, dok je iznos mesečne rate s finansiranjem na 36 meseci bez kamate 194,44 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Toyota Corolla Sedan 1.6 Luna standardno je opremljena naprednim paketom bezbednosti Toyota Safety Sense, radarski kontrolisanim adaptivnim tempomatom, kamerom za vožnju unazad, elektronskom parkirnom kočnicom, LED prednjim svetlima za maglu, aluminijumskim naplacima od 16 inča, senzorom za kišu, Bluetooth konekcijom za mobilni telefon, dvozonskim klima uređajem, kožom obloženim upravljačem i ručicom menjača…

Toyota C-HR u verziji 1.2 Turbo C-ENTER + Smart Pack sa akcijskom cenom od 20.990 EUR (redovna 21.990 EUR), uz beskamatni model finansiranja može da se nabavi s učešćem od 10.990 EUR i 36 mesečnih rata po 277,77 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Model C-HR standardno je opremljen Toyota Safety Sense sistemom bezbednosti, aluminijumskim naplacima od 17 inča, zadnjim spojlerom, kamerom za vožnju unazad, prednjim svetlima za maglu, ekranom od osam inča osetljivim na dodir, Bluetooth konekcijom za mobilni telefon, kožom obloženim upravljačem i ručicom menjača i drugom atraktivnom opremom… Dodatni Smart Pack sadrži pristup vozilu i startovanje bez ključa, kao i električno sklopive retrovizore.

Kupcima su na raspolaganju sve verzije modela Corolla i C-HR, a većina vozila dostupna je s isporukom odmah ili u veoma kratkom roku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here