BG Sajam: Pežo ozvaničio saranju sa Dejanom Stankovićem

0
401
NAS SPONZOR

Euroimpex Autogroup je, kao zvanični uvoznik vozila marke Peugeot, na ovogodišnjem Sajmu automobila predstavio novu generaciju modela 508, ali je i ozvaničio saranju sa Dejanom Stankovićem kroz podršku fudbalskom kampu „Deki 5“.

Ekskluzivni uvoznik Peugeot-a za Srbiju “Euroimpex autogroup” na raspolaganje će kampu Dejana Stankovića staviti premijum modele, poput novog 5008.

„Partnerstvom sa Euroimpeksom spojio sam svoja tri zadovoljstva u mom životu: fudbal, automobile i rad sa decom decu. Činjenica da novi partner kampa “Deki 5” u ponudi imaju premijum modele koji počinju mojom “peticom” (508 i 5008) samo je onaj mali ukras na celu priču koja će, uveren sam, biti uspešna i dugotrajna. Moji kamperi i ja, kao  svi ljudi uključeni u organizaciju kampa Deki 5, potrudićemo se da radom, trudom i ponašanjem tokom održavanja kampa na Zlatiboru i Kopaoniku opravdamo poverenje koje nam je ukazao renomirani partner. Verujem da ćemo se dobro voziti u Peugeot automobilima po našoj lepoj Srbiji“ – istakao je Dejan Stanković, vlasnik i osnivač fudbalskog kampa.

U ime Euroimpex autogroup-a o ozvaničenju saradnje sa fudbalskim kampom “Deki 5” govorio je Nemanja Živojinović, direktor marketinga.

„Renome i ugled Dejana Stankovića koji smo zapamtili tokom njegove sportske karijere najbolja su garancija da poslovne aktivnosti koje preuzima imaju ozbiljnost, profesionalizam i kvalitet. Mnogo toga lepog smo čuli o njegovom kampu i zato je partnerstvo logična posledica za nas. Peugeot je kao brend sinonim uspešnosti, pouzdanosti i kvaliteta, baš kao i “Deki 5”. U ovom slučaju, sve to ukrašeno je i Dejanovim ljudskim kvalitetima. Kao kompanija u kojoj važno mesto zauzima društveno-odgovorno poslovanje, partnerstvo sa kampom “Deki 5” bilo je za nas prilika koja se ne propušta“ – naglasio je Živojinović.

Prethodni tekstBG Sajam: Mazda predstavila novu „trojku“
Sledeći tekstBG Sajam: FCA predstavio Tipo Street i Jeep Cherokee
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here