BG Sajam: Mazda predstavila novu „trojku“

0
385

Mazda Srbija je na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu premijerno predstavila novu generaciju Mazda3 modela, dok je na štandu prisutan kompletna ponuda modela priustnih na našem tržištu.

Potpuno nova Mazda3 prvi je model najnovije generacije Mazdinih automobila, koji se temelji na novoj interpretaciji KODO dizajna, lišenog svih nepotrebnih elemenata i na novoj generaciji Mazdine SKYACTIV arhitekture vozila te donosi gomilu osveženja i novih tehnologija.

Mazda3 jedan je od najvažnijih Mazdinih modela ne samo u Srbiji, gde je do sada činila više od jedne trećine ukupne prodaje, već i globalno. S ovom najnovijom 4. generacijom svojeg kompaktnog modela istog imena, Mazda pokazuje otvorene aspiracije da se nametne kao ravnopravan konkurent i alternativa najboljim modelima iz segmenta, pa i onima koji dolaze iz premium marki.

Mazda je osvežila svoju ponudu pogonskih agregata tako da se sada u ponudi nalazi 2,0 litarski benzinac sa 122KS uparen sa „blagim“ hibridnim 24V sistemom. Sa dizel strane ponude novitet je 1,8 litarski dizelaš koji menja dosadašnji 1,5 litarski čime će malolitražna dizel opcija postati nešto zanimljivija posebno kupcima SUV modela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here