Kia koncepti najavljuju budućnost

0
111

Kia je sa dva nova konceptualna SUV automobila najavila budući razvoj svoje linije proizvoda u pogledu dizajna, funkcionalnosti i tehnologija. Koncept SP Signature najavljuje budući serijski model.

Kia je saopštila da je automobil spreman za proizvodnju i da će se prodavati širom sveta posle premijere kasnije ove godine. SP Signature će uticati na dizajn budućih Kia modela, sa dnevnim svetlima ugrađenim u masku “tigrov nos”, po kojoj je ova marka prepoznatljiva, potom linijom krova koja se postepeno spušta prema zadnjem kraju i niskoj, širokoj silueti.

Koncept Mohave Masterpiece fokusiran je na hrabar stil i maksimalne sposobnosti kada je reč o vožnji van puteva.

Ovaj automobil najavljuje novu verziju modela Borrego za američko tržište, odnosno Mohave za južnokorejsko. Mohave Masterpiece mogao bi da postane sedmosed koji bi bio konkurent modelima Ford Explorer i Land Rover Discovery.

Njegove krakteristike su podignuto ogibljenje, kratki prepusti i veliki točkovi, što sve zajedno ukazuje na potencijal za vožnju van puteva uz naglašeni biznis stil.

Koncepti su prikazani na Sajmu automobila u Seulu, zajedno sa konceptom Imagine, koji je nedavno imao premijeru u Ženevi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here