BG Sajam: Porsche SCG noviteti i topService finansiranje

0
374

Sada već tradicionalno, Porsche SCG na Sajmu automobila u Beogradu izlaže svoja vozila u okviru Hale 5. Izložena vozila jasno prate tendenciju daljeg omasovljanjvanja SUV modelima, tako da je velika većina noviteta upravo u ovom karoserijskom izdanju. Za ljubitelje skupljih vozila, tu su Porsche 911 Carrera i Bentley.

Audi je predstavio novi A1 i Q3, Seat je predstavio Ateca model u Cupra izdanju kao i Tarraco, dok je VW sa strane predstavljen T-ROC u R-Line paketu kao i Up! GTI.

 

Porsche je kupcima ponudio prilično široku paletu vozila mahom u SUV izdanju, a što je u skladu sa aktuelnim tržišnim tendencijama tako da su na raspolaganju brojni modeli iz Q ponude, dok je sa VW strane ponuđen kompletan asortiman počevši od T-ROC, preko Tiguan pa do novog Touareg modela. Naravno, slična ponuda stoji i sa SEAT strane – Arona, Ateca i Tarraco.

Porsche Mobility je kao novu uslugu ponudio topSERVICE koja će kupcima omogućiti da kroz jednu mesečnu ratu obuhvate sve troškove lizinga – inicijalnu uplatu, mesečne troškove održavanja, osiguranja, registraciju, zamena i skladištenje guma. U sklopu sajamske akcije, Porsche Mobility nudi popuste u iznosu od 1000e (Up!), 1500e (Golf, Polo, Troc, Audi A3, Ibiza, Leon, Arona) ili 2000e (Passat, Arteon, Tiguan, Audi Q2, Ateca, Terraco).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here