Početna Vesti Auto Noviteti McLaren 600LT Spider MSO

McLaren 600LT Spider MSO

0
326

McLarenovo odeljenje za specijalne operacije (MSO) pripremilo je svoju verziju ekskluzivnog modela 600LT Spider za izlaganje na Sajmu automobila u Ženevi sledećeg meseca.

Najuočljivija izmena je kombinacija sive i zelene boje za karoseriju, sa svetlozelenim detaljima na eksterijeriju i enterijeru, koji su postignuti nanošenjem boje na specijalne folije. Ova tehnika primenjena je ranije na trkačkim modelima McLaren GT3 i GT4.

Ista zelena boja korištena je na kočionim čeljustima, kontrastnim šavovima u kabini i za marker na položaju 12 sati na upravljaču.

MSO je opremio specijalno 600LT Spider karbonskim elemetnima na eksterijeru, poput krovnog elementa. Isti materijal upotrebljen je i u kabini – na panelima vrata, centralnom tunelu i opcionim sportskim sedištima iz modela Senna. Oznaka “600LT” može biti upisana na naslone za glavu i papučicu gasa, a krov može biti obložen alkantarom. Tu je i pločica sa oznakom MSO.

Potencijalni kupci moći će da pogledaju automobil uživo u uskoro u Ženevi. McLaren je saopštio da oko polovine kupaca šalje svoje automobile u MSO odeljenje radi dodatnog opremanja.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here