Bugatti Chiron Sport 110

0
60

Bugatti ove godine obeležava 110 godina postojanja i tim povodom je pripremio specijalnu verziju svog ekskluzivnog modela Chiron sa oznakom “110 ans Bugatti”. Automobil će biti napravljen u samo 20 primeraka.

Automobil koristi standardni osmolitarski W16 motor sa četiri turba, koji proizvodi 1500KS, a od standardne verzije se razlikuje po seriji stilskih detalja na karoseriji i u kabini.

Francuska trobojka na donjoj strani spojlera je najuočljiviji detalj i predstavlja posvetu zemlji iz koje marka potiče. Specijalna serija biće ofarbana u čelično plavu boju sa mat finišem sve do C stuba i obuhvata segment koji je obično ofarban u neku drugu boju. To znači da će ova serija Chirona biti unikatna po jednobojnoj karoseriji.

Mat finiš se proteže i na izložene karbonske elemente na prednjem kraju, a aluminijumske felne su u mat crnoj boji sa upisanim logom “110 ans Bugatti” na centralnom šrafu. Zadnji difuzor i branik su u čelično plavom karbonskom dezenu, a izduvni sistem je u kontrastnoj crnoj boji.

Kabina je obeležena specijalnim logom i bojama koje simbolizuju pomenutu 110. godišnjicu Bugattija. Francuska trobojka je na naslonima na glavu i naslonima za ruke, a dominantna boja kožom presvučenog enterijera je tamno plava. Trobojka je i na markeru na položaju 12 časova na upravljaču.

Centralna konzola oplemenjena je medaljonom ručne izrade u prostoru za odlaganje predmeta. Medaljon je napravljen od srebra i pričvršćen je na karbonsku pločicu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here