Tokio: Nissan Nismo GT-R RC

0
3687
Image

 

Nisan je zajedno sa AUTECH-om Japan i Nissan Motorsports International Co. Ltd-om (NISMO) predstavio uzbudljive i inovativne modele opremljene najnovijim delovima i tehnologijom. Automobili su izloženi u Makuhari Messe hali, na Salonu automobila u Tokiju.


Nisan je ponovo najavio uzbudljivu sezonu pred učešće u Super GT trkama domaće serije sa prikazom trkačkih vozila, transportera i automobila prve pomoći, zajedno sa demonstarcijom "pit stop" zamene guma.

Image

Image

 

Baziran na ikoni auto trka, Nissan GT-R-u, koji nudi najviši nivo performansi u svetu kao auto za vožnju po putu (ulici), Nissan NISMO GT-R RC je specijalno razvijen za vožnju na auto stazama. Poseduje glatke gume, kompatibilnu suspenziju sa prethodnim modelom, lagane komponente i specijalnu opremu za bezbednost, uključujući zavareni kavez koji zadovoljava FIA standarde, 120-o litarski bezbedonosni rezervoar goriva napravljen od strane ATL-a i spojlere vazduha. Model je u stanju da se takmiči u različitim trkama proizvođača automobila koje se održavaju širom sveta.

AUTECH je prikazao svoju stručnost u kreiranju automobila za zabavu i opuštanje, uključujući "Elgrand Rider" koncept. Nismo je predstavio svoj novi proizvod za trke automobila, Nissan NISMO GT-R RC, dok je MOTUL AUTECH predstavio trkački GT-R koji se takmičio u 2010 SUPER GT seriji.

Model MOTUL AUTECH GT-R je u trkačkoj kampanji u 2010 SUPER GT sezoni zauzeo pol poziciju u petoj trci sezone na stazi Sugo (Japan) i završio na drugom mestu u četvrtoj trci na stazi Sepang (Indonezija) i u šestoj trci na stazi Suzuka (Japan).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here