Brabus Mercedes-Benz A klasa

0
405

Brabus je predstavio paket za potpuno novu Mercedes-Benz A klasu. Nemačka tjunerska kuća primenila je uobičajenu kombinaciju povećanja snage i aerodinamičkih unapređenja na ovaj hečbek, a kao osnova poslužila je verzija A250.

  

Nova A klasa je na tržištu oko šest meseci, a A250 je najsnažniji iza AMG varijante. Automobil je opremljen dvolitarskim motorom sa četiri cilindra i u fabričkoj specifikaciji raspolaže sa 225KS. Brabus je izvršio tjnuranje preko kontrolnog čipa i povećao snagu za 50KS i 80Nm, na 275KS i 430Nm.

Uz dodatnu snagu, Brabusova A klasa ubrzava od 0-100km/h za samo 5,9 sekundi, a maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250km/h.

Nove komponente karoserije obuhvataju prednji spliter, zadnji difuzor i karbonsko zadnje krilo. Novi su i krajevi četvorostrukih izduvnih cevi, a sistem obuhvata i krilca koja se kontrolišu tasterom i omogućavaju pojačavanje zvuka.

Automobil je dobio i nove felne prečnika od 17 do 20 inča. U ponudi je više dizajnerskih rešenja, kao i različiti pneumatici. Kupci mogu da dostave listu želja za preuređenje kabine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here