TopCar Lamborghini Urus

0
148

Ruski TopCar je među prvima u svetu tjunirao ekskluzivni SUV model Lamborghini Urus i predstavio automobil u polumat vojnoj zelenoj boji. Urus sada izgleda još ekstremnije u odnosu na ono što Lamborghini prikazuje u svojim prodajnim salonima.

  

Paket obuhvata novi poklopac motora, prednje i zadnje ekstenzije, elemente na vratima, zadnji gornji spojler i difuzor. Pored toga, u planu je još jedna verzija Urusa sa modifikacijama donjeg dela prednjeg branika, većim zadnjim difuzorom, novim pragovima i restilizovanim zadnjim branikom.

U ponudi je za sada 12 elemenata za karoseriju, a cene se kreću od 9.160 EUR za karbonski prednji branik do 1.400 EUR za panele na vratima. Sve komponente proizvode se od karbona i mogu se ugraditi individualno. Ukoliko vam se sviđa samo jedan deo i ne želite ostale, TopCar će vam izaći u susret.

Ukupni paket je impresivan, a najzanimljiviji detalj vidljiv je tek kada se podigne poklopac motora, kada se otkriva karbon-kevlarski element u kamuflažnom stilu. Za sada nije prikazan izgled kabine, niti ima zvaničnih informacija o pojačanju četvorolitarskog V8 motora sa dva turba od 650KS.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here