Continental TS860 ponovo među najboljim zimskim pneumaticima

0
133

Od svog debija na testovima 2016. godine, Continental zimska guma WinterContact TS 860 dobija pohvale u pogledu njenih ukupnih performansi u seriji najcenjenijih nezavisnih testova guma, uključujući i test zimskih guma ADAC.

TS 860 je između ostalog ostvarila vrhunsku ukupnu poziciju na sledećim testovima: ADAC, ÖAMTC, TCS, AMZS, HAK (automobilski klubovi u odgovarajućim državama – Nemačka, Austrija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska), ACE (Automobilski klub Evropa), GTÜ (najveća zvanična inspekcijska organizacija slobodnih inspektora vozila), Auto motor und sport (nemački časopis sa franšizama širom Evrope), Auto Express (britanski časopis) i mnogi drugi. Ovo je u saglasnosti sa rezultatima iz prethodnih godina kada je ova guma već pokazala vrhunske rezultate na testovima. Vrhunski rezultati su ostvareni u svim testiranim dimenzijama.

„Ubedljiv sveobuhvatni talenat sa dobrim zimskim svojstvima“, „Velika preciznost upravljanja i dinamičko upravljanje na snežnim putevima“, „Najbolja za upravljanje na snegu, kočenje na mokrim putevima i upravljanje na suvim putevima“, „Izvanredne performanse na mokrim putevima“, i „Savršeno izrađena za EPS vozila“ samo su neka opažanja koja su ispitivači iskazali o gumi.  

WinterContact TS 860 dostupna je u velikom broju različitih dimenzija do 17 inča, dok Continental takođe nudi dve velike zimske gume za vozila koja su veća i sa više sportskog duha. Isto kao i TS 860, WinterContact TS 850 P (performanse) i nedavno plasirana WinterContact TS 860 S (sport) imaju veličinu do 22 inča.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here