Mini: Akcija za Mini One

0
279

Delta Motors tokom predstojećeg perioda nudi poseban program finansiranja za llizing modela ONE sa učešćem od 2500€. Ponuda se odnosi na vozila sa lagera.

Brži i zabavniji nego ikad, čuveni MINI Hatch sa 3 vrata objašnjava suštinu uzbudljivog upravljanja sa niskim centrom gravitacije i ushićujućim osećajem vožnje kartinga. U toku je specijalna akcija za MINI One 1.5 Turbo modele sa lagera i obuhvata: 2 godine kasko osiguranja, 4 godine ili 60.000km redovnog servisa tokom perioda ugovora.

Uslovi zakupa vozila: Prvo plaćanje 2.500 eur, mesečna rata 345,59 eur i period zakupa 4 godine.

Automobil se isporučuje sa sledećom dodatnom opremom: Automatski menjač sa duplim kvačilom, automatski dvozonski klima uređaj, led svetla za maglu, led prednja svetla, parking senzori, „Victory spoke“ 16“ crne             felne i metalik boja.

Do novog MINI automobila možete doći i putem programa otkupa i zamene vozila Premium Selection. Ukoliko je vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup vašeg vozila. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi MINI automobil po najpovoljnijim uslovima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here