Opel će do 2020. predstaviti osam potpuno novih ili osveženih modela

0
127
Image

Od početka 2019. do kraja 2020. kompanija će predstaviti osam potpuno novih ili osveženih modela, prevashodno investirajući ka velikim količinama i profitabilnim segmentima. Do tada, Opel će nuditi jednu od najsvežijih gama među svim proizvođačima.

Sa svojim PACE! planom, Opel se jasno izjasnio da će lansirati najmanje jedan u potpunosti novi model na tržište svake godine. Samo u 2019. Opel će predstaviti novu generaciju najprodavanijeg modela Corsa i naslednika uspešnog Vivara u lakoj komercijalnoj i putničkoj verziji. Naslednik vrlo popularnog modela Opel Mokka X će uslediti u 2020. i igraće ključnu ulogu unutar strategije da se poveća kompanijski udeo prodaje SUV modela sa 25 na 40 procenata do 2021.godine.

,,Opel ide električno’’ bilo je jedno od obećanja koje je kompanija dala u novembru 2017. kao deo svog PACE! plana. Knjige porudžbina za potpuno električnu novu Corsu i Grandland X PHEV koji će se proizvoditi u Ajsenahu (Eisenach) biće otvorene do leta 2019.  Do kraja 2020.godine Opel će imati ukupno četiri elektrifikovana modela u ponudi, pružajući mnogo zadovoljstva u vožnji i transformišući potražnju za elektrifikovanim automobilima ka većim količinama.

Kako bi doprineli usklađivanju sa CO2 normama i fokusirali se na segmente velikih količina, Opel ADAM, KARL i Cascada neće biti zamenjeni na završetku svojih životnih ciklusa, ali će ostati u prodaji do kraja 2019. Sa novom gamom, Opel će nastaviti da pokriva oko 80 procenata glavnog toka tržišta u 2020. – sa značajno većom efikasnošću i orijentacijom ka kupcu istovremeno smanjujući kompleksnost. 

,,Naša posvećenost Euro 6d-TEMP standardu je deo naše strategije da postanemo lider u smanjenju emisije vozila i ključni stub u našem pristupu koji je orijentisan ka kupcu. Ko god da kupi novi Opel sada ne mora da brine o zabrani vozila u gradovima iz današnje perspektive,’’ rekao je Lohšeler. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here