2019 Suzuki Vitara

0
420

Suzuki vitara je restilizovana za 2019. godinu i osvežena novim motorima i pojačanim tehnološkim paketom u standardnoj opremi uoči premijere u septembru.

Dizajnerske izmene su suptilne i svode se na redizajniranu prednju masku, novi donji deo branika i redizajn prednje svetlosne grupe. Kupci sada mogu da odaberu i felne novog dizajna i nove opcije za boju karoserije.

Dizajneri su izvršili blage korekcije u izgledu instrument table. TFT ekran smešten je između analognih pokazivača. Suzuki je saopštio da je gornji deo instrument table sada napravljen  od mekše plastike boljeg kvaliteta.

Ispod poklopca motora sada su smešteni jednolitarski trocilindrični ili 1,4 litarski Boosterjet motor umesto odlazeće 1,6 litarske jedinice. Jednolitarski agregat proizvodi 110KS, a 1,4 litarski 140KS i 220Nm maksimalnog obrtnog momenta. Na listi dodatne opreme je ALLGRIP pogon na svim točkovima, koji se kombinuje sa manulemnim menjačem.

Vitara sa jačim motorom opremljena je i Dual Senzor sistemom za podršku radu kočnica, upozorenjem na napuštanje saobraćajne trake i prevencijom neželjenog manevra, prepoznavanjem saobraćajnih znakova, pokrivanjem slepih tačaka i upozorenejm na bočni saobraćaj sa zadnje strane. Svi nabrojani sistemi su deo osnovnog paketa opreme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here