Aston Martin počinje sa proizvodnjom Cygnet-a

0
1429
Image
NAS SPONZOR

 

Naslov vesti bi zapravo trebalo da glasi da Aston Martin počinje sa „prepakivanjem" Toyote IQ. Ili kako bi naši marketing stručnjaci to bolje sročili – „rebrendiranje". Bilo kako bilo, kupci kojima je stalo da u garaži imaju bar jednog Aston Martina dobiće priliku da relativno jeftino i kupe tu ulaznicu.

Aston Martin je potvrdio da će luksuzna varijanta malog gradskog vozila početi da se proizvodi u Aston Martin centrali, u gradu Varvikšajeru.

Image

 

Aston Martin se nada da će ovo vozilo postaviti nove repere kada je u pitanju luksuz u malim gradskim automobilima. Kompanija ima mnogo iskustva u pravljenju vrlo ekskluzivnog i skupog enterijera, pa ni Cygnet neće biti izuzetak.

{youtube}fC3jv0Oi0zc{/youtube}

 

Direktor Aston Martina, Dr. Ulrich Bez, je izjavio: "Vreme je da se razmišlja na drugačiji način. Mi smo iskreni povodom ovog projekta i nismo želeli nikakve kompromise. Cygnet će biti upravo takav proizvod – gradsko vozilo bez kompromisa."

Aston Martin najavljuje da će enterijer Cygneta biti na nivou najprestižnijih Aston Martin modela. Za sada se ne znaju specifikacije niti planirana cena Cygnet modela. Ako vas zanima više detalja o Cygnetu, pročitajte naš test Toyote IQ.

Prethodni tekstOpel Corsa OPC: Najjača Corsa do sada
Sledeći tekstNova Opel Meriva: Više dizel agregata u ponudi
Večni entuzijasta.

1 COMMENT

  1. Bez obzira na to shta i sam Bez prichao o razlogu za proizvodnju ovog malog mutanta, svi vrlo dobro znamo pravi razlog. A to nije iznenadna fascinacija i potreba za malim, luksuznim i „beskompromisnim“ gradskim automobilom sa Aston Martin bedzom, vec stvar moranja i opstanka.