Miloš Pavlović treći u Monci na Super Trofeo kupu

0
623

Drugi trkački vikend Super Trofeo Evropa kup takmičenja je vožen na stazi Monca kao prateća trka Blankpan Endurans kupa, a Miloš Pavlović je sa Davide Rodom vozio u Pro-Am kategoriji u kojoj je na drugoj trci vikenda osvojio treće mesto.

Na Monci je vozilo čak 48 posada Super Trofeo kupa, a vozački par Miloš Pavlović/Davide Roda je imao dobar nastup iako im je pucanje gume na prvoj trci pokvarilo plasman. Na drugoj trci posada Pavlović/Roda je osvojila deveto mesto u generalnm, a treće u Pro-Am klasi vozaći novi Hurracan Super Trofeo Evo.

Miloš je izjavio: “Moj glavni zadatak na ovoj trci bio je da za ekipu Antonelli motorsport i mog timskog kolegu pripremim automobil kako bi bio što konkurentniji u Monci, ali i u nastavku Super trofeo sezone. Uvek je uživanje voziti na ovoj stazi, ali nama od početka trkačkog vikenda nije sve teklo po planu zbog tehničkih problema. Uz to, na prvoj trci u subotu smo imali i dodatni peh usled pucanja gume. U nedelju je sve funkcionisalo mnogo bolje, pa smo zaslužili i pehar. Lepo je što sam podijumom započeo sezonu, ali već se okrećem novim obavezama koji će uslediti na više frontova.”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here