Car Show: Peugeot sajamske cene

0
282

Peugeot će svoje modele, tokom ovogodišnjeg Sajma auotmobila u Beogradu, prikazati u hali 1 Sajma, a tokom marta meseca će na snazi biti specijalni sajamski uslovi kupovine.

Peugeot 3008 sa 1.2 benzinskim motorom od 130KS i u Active paketu opreme je dostupan po sajamskim uslovima za 248€ mesečno. Peugeot 5008 sa 7 sedišta će takođe biti izložen, a ovaj modularni i komforni automobil će biti dostupan po ceni od 268€ mesečno uz učešće od 30%.

Pored krosover modela, uvoznik Peugeot-a za Srbiju, Euroimpex autogroup je pripremio i sajamske cene za 2 gradska modela 108 i 208 kao i za best-seler francuskog Brenda širom Evrope, Peugeot 308.

Peugeot 208, model koji je osvojio srca najvećeg broja vozača u Srbiji tokom sajamske akcije je dostupan za 114 evra mesečno i to sa 1.2 Puretech motorom u Active paketu opreme koji sadrži klima uređaj, ekran od 7” osetljiv na dodir, svetla za maglu, led dnevna svetla …

Na period od 6 godina uz ratu od 158 evra mesečno Peugeot 308 sa vrlo atraktivnom opremom takodje se nalazi na spisku modela koji imaju specijalne uslove kupovine. Kako za ovaj tako i za sve već navedene modele nominalna kamatna stopa pri kupovini automobila putem finansijskog lizinga iznos 3,25%.

U hali 4 će biti izložena kompletna gama dostavnih vozila uključujući dostavnu verziju 208-ice, zatim Bipper, Partner, Expert I Peugeot Boxer. Za sva komercijalna vozila su takodje pripremljeni specijalni sajamski uslovi.

Za  ljubitelje dvotočkaša koji na vreme žele da se pripreme za sezonu, u hali 7 biće izloženi svi modeli iz game Peugeot skutera, uključujući i najnoviji model Django.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here