Ženeva: Jeep Wrangler

0
496

Nepobedivi šampion terenske vožnje i unikatno vozilo za svakodnevne gradske avanture, nova generacija legendarnog Jeep Wrangler modela pruža odličan nivo komfora i superiornu dinamiku vožnje. Poptuno novi Jeep Wrangler je jedinstveno vozilo koje je spremno da ispiše sveže, pionirsko poglavlje u legendarnoj istoriji brenda Jeep, priči koja je počela još 1941.

Sa ovim jasnim ciljem na umu, tradicionalni Jeep Wrangler je potpuno osvežen, a da je pritom ostao veran sebi, svojim legendarnim terenskim sposobnostima, autentičnom Jeep stilu i naprednim tehnološkim osobinama.

Jeep Wrangler četvrte generacije dostupan je sa tri konfiguracije: Sport, Sahara i Rubicon – sve dostupne u varijanti sa dvoje ili četvoro vrata, kao i sa novim Overland paketom, ekskluzivnim za Sahara verziju, koji nudi prestižniji izgled.

Dizajniran da savlada najizazovnije staze van puta, Jeep Wrangler je rezultat više od sedamdeset pet godina pomeranja granica u razvoju 4×4 sistema. Od njih su dostupna dva 4×4 sistema: Command-Trac- u okviru Sport i Sahara konfiguracija, i Rock-Trac- dostupan u Rubicon varijanti, koja predstavlja najsnažniji i najsposobniji model za ofroud vožnju. Oba sistema su opremljena novim Selec-Trac dvobrzinskim razvodnikom pogona za stalno praćenje i upravljanje obrtnim momentom koji se prenosi  na prednje i zadnje točkove.

Novi Jeep Wrangler zasnovan je na skulpturnoj estetici koja se odmah može prepoznati po tradicionalnim Jeep detaljima: od okruglih svetla do maske sa sedam proreza; od trapezoidnih lukova do vidljivih šarki; od vetrobranskog stakla na preklapanje do sportske poluge; od vrata koja se mogu skinuti do kabriolet konfiguracija sa čvrstim krovom ili mekim krovom.

Novi dezen enterijera modela Wrangler je smeo i grub sa širokim stavom i nižim i većim prozorima za bolju vidljivost, posebno na ekstremnim stazama.

Kao jedini autentični 4×4 potpuni terenac kabriolet na tržištu, novi Jeep Wrangler nudi različite kombinacije za krov kako bi obezbedio još više slobode u vožnji bez krova.

Zahvaljujući svojoj konstrukciji karoserije pričvršćene na šasiju i vrhunski osmišljenom sistemu oslanjanja sa petostrukom vezom, Wrangler donosi performanse pogona 4×4 koje postavljaju standard, uz unapređenu dinamiku vožnje na putu, bezbednost putnika i udobniju vožnju.

Potpuno novi Jeep Wrangler stiže u Jeep salone u EMEA regiji u drugoj polovini godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here