Hyundai počinje prodaju modela Kona

0
326

Novi model koji se nalazi u B-SUV segmentu, Kona, je stigao u prodajne salone kompanije Hyundai. Bazni model je dostupan od 16.490€.

Na modelu Kona debituje potpuno novi head-up ekran (HUD) koji projektuje virtuelni prikaz slike na stakleni panel koji je postavljen iza instrument table, u ravni očiju vozača, kako bi u svakom momentu imao pregled svih bitnih informacija, ne skrećući pogled sa puta.

Multimedijalni premijum sistem nudi niz naprednih opcija povezivanja, uključujući Android Auto™ kao i Apple CarPlay™ preko ekrana veličine 5-8“ u zavisnosti od tržišta. Dostupna je i funkcija za bežično punjenje mobilnog telefona.

Novi model je međunardonoj javnosti prikazan tokom proteklog leta, a od pre par dana je na raspolaganju i domaćim kupcima. Novi model će se u početku nuditi isključivo sa benzinskim agregatima, dok se 1,6 litarski dizelaš očekuje kasnije tokom 2018.

U ponudi su 1,0 litarski turbo sa 122KS i 1,6 litarski turbo sa 177KS. Snažniji agregat je raspoloživ isključivo u kombinaciji sa sedmostepenim automatskim menjačem sa duplim kvačilom (7DCT).

Kona je opremljena najmodernijim sistemima aktivne bezbednosti kao što su AEB (Autonomus Emergency Braking), BSD (Blind Spot Detection), LKAS (Lane Keeping Assist System), FCW (Front Collision Warning), ESC (Electronic Stability Control)…

Kao i ostali Hyundai modeli u Srbiji i model KONA će biti pokriven garantnim rokom od 5+2 godine garancije bez ograničenja kilometraže.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here