ABT Audi RS 3

0
371

ABT je pripremio kompletan paket za Audi RS 3 u Sportback i limuzinskoj varijanti, čime ova tjunerska kuća nastavlja tradiciju unapređenja auotmobila nemačke marke.

Audi RS 3 je dobio ABT Power R paket kojim je snaga povećana na 500KS, što je za celih 100KS više od serijskog modela. Prethodni ABT paket podizao je snagu na 460KS, a rešenje je sada unapređeno korištenjem specijalno razvijene jedinice za kontrolu rada motora.

 

Da bi se postigao i sličan nivo poboljšanja dinamike, ABT je ugradio svoje opruge i anti-rol šipke. Novo podešavanje amortizera urađeno je u saradnji sa specijalistima za ovu oblast, firmom KW.

ABT kočnice nalaze se ispod felni prečnika 19 ili 20 inča u četiri vrste dizajna. Izduvni sistem završava se sa dve crne cevi prečnika 102mm. Novi donji segmenti prednjeg i zadnjeg branika i nova prednja maska kompletiraju vizuelne izmene ovog Audija.

Bavarska tjunerska kuća u kabini nudi različite tipove obrade, uz upotrebu karbona i integraciju svetala koja se pale prilikom ulaska u automobil. ABT oznaka postavljenja je na ručicu menjača, naslone za glavu i start/stop taster.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here