F1: Novi logo šampionata

0
372

Čelnici F1 su odlučili da promene logo ovog šampionata kako bi ga približili novim platformama. Tako se ove godine opraštamo od logoa koji je bio na snazi cele 23 godine. 

Odmah nakon dodele pehara za poslednju trku sezone u Abu Dabiju, čelnici F1 su prikazali izbor novog logoa koji će se primenjivati od naredne sezone. Komercijalni direktor F1, Sean Bratches je izjavio kako je promena bila neophodna jer stari logo nije bilo moguće potpuno korsititi na novim digitalnim platformama, kao ni na novim promo materijalima i robi koja se prodaje sa tematikom F1. Glvna osoba u F1 zadužena za marketing, Ellie Norman je objasnila kako novi logo predstavlja dva bolida koji se utrkuju do cilja. 

Činjenica je da se sa promenom u F1 upravi dešava zaista mnogo, a pored ove promene najavljena je i promena TV grafike koja će pratiti F1 tokom naredne sezone, takođe ove godine smo videli aktivno učešće na F1 tematiku na svim društvenim mrežama, tako da F1 izlazi i na ove medije, koje se gotovo podrazumevaju ukoliko ste uopšte bitni u svetu…Nažalost ili ne, stvar je ukusa, ali je činjenica da se to mora desiti sa svim brendovima. 

Nama ostaje da upantimo stari logo i da se naamo da će promene u F1 doneti ono što je svima nama koji pratimo F1 preko potrebno, a to je uzbuđenje na stazi, neizvesnost i obilaženja i borbu vozača. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here